Naslovna Novo Ostvarite 7.500 € bespovratne potpore

Ostvarite 7.500 € bespovratne potpore

120
0

Mreža regija Startup Europe Regions Network (SERN) ), čija je članica i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), raspisala javni poziv za dodjelu financijskih potpora. Potpore se dodjeljuju u okviru programa Start at Best namijenjenog povećanju produktivnosti zaposlenika na radnom mjestu. Program omogućuje malim i srednjim poduzećima financiranje prijedloga za poticanje novih pristupa inovacijama na radnom mjestu koji će u konačnici potaknuti poslovnu konkurentnost same tvrtke.

Program je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima te obuhvaća jedan paneuropski poziv, otvoren za prijavitelje iz svih zemalja Europske unije (EU) te tri pojedinačna poziva u Italiji, Irskoj i Portugalu koji su otvoreni za sve tvrtke registrirane u svakoj državi članici Europske unije. Pozivom će se podržati 30 tvrtki dodjeljivanjem izravnih sredstava kroz bespovratna sredstva od 7.500 eura za poboljšanje njihovog radnog mjesta, poticanje kreativnosti zaposlenika i još mnogo toga.

Poziv je otvoren do 03. lipnja 2020. godine.

Dodjela bespovratnih sredstava raspodijeljena je na sljedeći način:

Najviši iznos potpore koja se dodjeljuje po projektu iznosi 7.500 eura te se može dodijeliti za najviše jedan projekt po prijavitelju/tvrtci. Ukupni proračun projekta procjenjuje se na 225.000 eura.

Poziv za financiranje prijedloga projekata nije namijenjen podršci razvoju novih proizvoda ili usluga na tržištu.

Cilj programa Start at Best je promicanje inovacijskih inicijativa na radnom mjestu i primjera najbolje prakse uz aktivno poticanje šireg angažmana i sudjelovanja u inovacijskom procesu na radnom mjestu na razini cijele tvrtke ili pojedine organizacijske jedinice.

Za sve dodatne informacije u vezi s ovim programom, prijedlozima projekata ili postupku prijave, obratite se na elektroničku poštu startatbest@startupregions.eu. Ukoliko imate tehničkih problema s mrežnim prijavnim obrascem, obratite se nadležnim službama na helpdesk.

Plan aktivnosti u okviru programa Start at Best

Objava poziva 02. ožujka 2020. godine

Rok za podnošenje prijava 06. svibnja 2020. – 17:00 CET – produljeno do 03. lipnja 2020. godine

Informacije za podnositelje zahtjeva do 23. lipnja 2020. godine

Potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava – srpanj 2020. godine

Maksimalno trajanje akcije / razdoblje prihvatljivosti troškova – 9 mjeseci.

Više informacija možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Ako udovoljavate propisanim uvjetima, prijavite se, odnosno obavijestite poduzetnike iz svoje okoline.

Info: Tea Fišer, GRAS Slatina

(120)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr