Naslovna Novo Oproštajni Ferragosto Jam

Oproštajni Ferragosto Jam

37
0

Najavljujemo posljednji ples i odlazak s velikim, šarenim praskom punim šljokica i konfeta! Ferragosto JAM održat će se po posljednji put od 02. do 05. kolovoza 2023. godine, na Orahovačkom jezeru, Orahovica.

 

RASPORED:

02.08. srijeda

Skotni Vrag
Mile Kekin
Vesna Pisarović
Brkovi
Dance Hard w. dj Kneža

03.08. četvrtak

zimizelen
Them Moose Rush
Malady Lane
Podočnaci
Bad Daughter
Six Pack
She Loves Pablo
Buč Kesidi
Edo Maajka
fro.ever

04.08. petak

IDEM
Daliborovo Granje
Šiza
Bore Balboa
M.O.R.T.
Mašinko
Hiljson Mandela
Porto Morto
ABOP
Yugo.wav

05.08. subota

Portman
ROLO
Atheist Rap
Elemental
Fantom
Debeli Precjednik
Chui (svira Berlin)
Krankšvester
Tonota
Babilonska

ULAZNICE:

– Festivalska: 33€
– Dnevna: 20€

Prodaja Hard Copy:

* Orahovica – Bonn Caffe (K. Zvonimira 42)
* https://www.dirtyoldempire.com/ferragosto-jam.html

Online: entrio.hr

Na ulazu:

– Dnevna: 25€
– Festivalska (srijeda, četvrtak, petak, subota): 45€
– Festivalska (petak, subota): 40€
* Sve kupljene ulaznice za Ferragosto 13 iz 2020., ako nisu iskorištene ili vraćene vrijedit će i za ovo izdanje festivala.

HŽ POPUST NA PRIJEVOZ VLAKOM

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima festivala odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 2. do 5. kolovoza isključivo za kupnju povratnih karata sa svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Zdenci-Orahovica i natrag. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a da bi popust bio važeći i u povratku kartu je na poleđini potrebno ovjeriti pečatom organizatora. Ovjeravanje karata će se vršiti na Info pultu tijekom trajanja festivala unutar radnog vremena Info pulta. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja sa svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Zdenci Orahovica i natrag. Popust se neće moći koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

BESPLATAN AUTOBUS

S kolodvora Zdenci – Orahovica do jezera od 2. kolovoza prevozit će besplatan autobus. Polasci busa s kolodvora na jezero:

  • 11:35 sati
  • 17:15 sati
  • 22:10 sati

U slučaju prevelike gužve, autobus se ponovno vraća prevesti preostale putnike u koliko god tura treba. Ako vlak kasni, autobus će pričekati putnike. U nedjelju, 06. kolovoza, autobus od 10:30 do 17:00 sati, stalno vozi s jezera na kolodvor, s istog mjesta gdje je i ostavio putnike u dolasku.

BEZGOTOVINSKI SUSTAV PLAĆANJA

U suradnji s Entriom bezbrižno uživanje u festivalu bit će omogućeno uz RFID festivalsku narukvicu koja, osim što je ulaznica za festival, omogućuje kupovinu unutar festivalskog prostora bez upotrebe novčanika, gotovine, tokena i sličnog. Svaki posjetitelj na ulazu svoju ulaznicu mijenja za narukvicu. Na mjestima naznačenim kao Top Up mjesta bit će moguće nadoplatiti gotovinski novac na narukvicu, a kupnja hrane, pića i ostalog obavljat će se unutar festivalskog prostora prislanjanjem narukvice na RFID uređaj djelatnika festivala. Top Up je moguć iskljucivo gotovinom. Internet na jezeru je prilično nestabilan da bi mogli raditi s karticama. Tijekom cijelog trajanja festivala moći će se učiniti dodatna nadoplata na RFID narukvicu, provjeriti stanje ili izvršiti povrat cjelokupnog preostalog iznosa novca. Po završetku festivala u nedjelju 6. kolovoza bit će moguće izvršiti povrat nepotrošenog iznosa s narukvice od 09 do 11 sati.

DOLAZAK NA FESTIVAL, KAMPIRANJE, PARKING, ROŠTILJANJE

Zamjena ulaznica za festivalske narukvice vršit će se na Info pultu. U srijedu, prvog dana festivala, u terminu od 17:00 do 01:00, dok će se ostale dane to moći učiniti od 19:00 do 01:00.
Festivalska ulaznica omogućuje besplatno kampiranje na mjestima označenim kao festivalski kamp. Na svim drugim lokacijama na jezeru kampiranje je dozvoljeno, ali se naplaćuje od strane Uprave Jezera. Također, roštiljanje uz jezero je dozvoljeno, ali se vatra smije paliti samo na određenim mjestima. Sječa drveća Parka prirode Papuk strogo je zabranjena i kažnjiva.
Na jezeru ima oko 700 parkirnih mjesta, parking naplaćuje uprava jezera i mi kao organizator festivala nemamo ništa s tim.

OPĆA PRAVILA FERRAGOSTO JAM FESTIVALA: https://bit.ly/FJ_pravila_2023

Facebook događaj: https://facebook.com/events/s/ferragosto-jam-/1575335112916116/

(37)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr