Naslovna Grad Obilje darova u Dječjem vrtiću Suncokret za blagdan Sv. Nikole

Obilje darova u Dječjem vrtiću Suncokret za blagdan Sv. Nikole

119
0

U svom obilasku dobre djece Sveti Nikola niti ove godine nije zaobišao Dječji vrtić Suncokret u Slatini i Područni odjel u Mikleušu. Sa sobom je donio pregršt poklona a mališani su mu se zahvalili prigodnim programom. Najstariji su se posebno potrudili pa su dobrom svecu i zaštitniku djece napisali pismo u kojemu mu se zahvaljuju na darovima.

Slatinski vrtić posjetio je i gradonačelnik Denis Ostrošić te predstavnice Zajednice žena Katarina Zrinski, također s rukama punim poklona. U vrtić u Mikleušu Sveti Nikola poveo je sa sobom Krampusa ali i načelnika Roberta Grabara. Općina Mikleuš za svu je djecu osigurala poklone, kao i obrt „Iva make up & nails“ vl. Sanje Pejić iz Mikleuša.

„Od srca zahvaljujemo svima koji su nam uljepšali ovaj blagdan i izmamili radosni osmjeh na dječja lica. Iako nemamo mogućnost ugostiti naše posjetitelje u prostorima vrtića, snašli smo se i organizirali doček gostiju na vanjskom prostoru, kako u Slatini tako i u Mikleušu. Tako da su svi koji su to željeli mogli danas darivati mališane, što je njih neizmjerno obradovalo“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret, Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

 

(119)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr