Naslovna Novo Nova web trgovina tvrtke DRACO

Nova web trgovina tvrtke DRACO

10
0

Kvalitetni proizvodi građevinske tvrtke DRACO sada su dostupni u njihovoj novoj web trgovini


Ideja online kupovine ili kupovine iz „naslonjača“ je da nam olakša i uštedi vrijeme svojom jednostavnošću i brzinom kupovine. Ipak neke web trgovine znaju biti veoma nepregledne i izgledaju skoro pa nedovršeno. Iz tih, ali i nekih drugih razloga dovedemo se do toga da potrošimo još više vremena pregledavajući proizvode online, nego da smo otišli fizički u poslovnicu i odabrali što nam je potrebno i što nam se sviđa. Međutim, neki prodavači znaju sve potencijalne bolje web trgovina pa su si dali truda i odlučili pojednostavniti svojim kupcima proces odabira i kupovine željenih proizvoda.

DRACO je pokrenuo novi web shop dracostore.hr. Ova web trgovina ističe se iznimno preglednim i nenatrpanim suvremenim dizajnom početne stranice na kojoj možete pronaći sve kategorije koje vas potencijalno mogu zanimati o proizvodima ili samoj firmi.

Unutar izbornika „Proizvodi“ nalaze se kategorije: hidroizolacija, mortovi, zaštita površina i ostalo. Unutar svake kategorije postoje potkategorije koje vam omogućavaju lakše snalaženje među vrstama proizvoda, ali i lakši fokus na točno onu kategoriju proizvoda koju trebate.

Neke od navedenih potkategorija hidroizolacije su bentonitne membrane, bitumenske membrane, mase za brtvljenje itd. Kategorija zaštita površina nudi vam unutar svojih potkategorija izbor zaštite za bazene, podove i zidove, dok u kategoriji mortova možete pronaći građevinska ljepila i mase za fugiranje.
Osim što vam je svojom preglednošću proizvoda uvelike olakšao potragu za željenim proizvodima, DRACO je uz svaki artikl dodao i detaljno objašnjenje o svemu što bi vas potencijalno moglo zanimati o njemu. Neke od informacija uključuju upotrebu proizvoda i njegovu primjenu, prednosti tog proizvoda, ali i sve ostale specifikacije.

Također, na početnom sučelju možete pronaći neke od najprodavanijih proizvoda, ali i ono što bi vama DRACO preporučio. Za one koji svoju kupovinu temelje na iskustvu tu su komentari i recenzije klijenata koji su podijelili svoj dojam o korištenim proizvodima.

(10)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr