Naslovna Grad {mITup!} #3: DevOps – tajne učinkovite integracije razvoja i operacija

{mITup!} #3: DevOps – tajne učinkovite integracije razvoja i operacija

20
0

Dragi članovi tehnološke zajednice, Nakon dva uspješna meetup događaja, s veseljem najavljujemo novi mITup! #3 posvećen temi koja je sve više zastupljena u IT zajednici – DevOps. Tema 3. meetupa: DevOps – tajne učinkovite integracije razvoja i operacija. U petak 06. listopada 2023. godine, od 20:00 do 21:30 sati, u Poduzetničkom inkubatoru Slatina, Kolodvorska 8, Slatina (Konferencijska dvorana u potkrovlju).

Vaša Prilika za Rast: Jeste li ikada razmišljali o svojoj karijeri u IT-u? Možda je baš DevOps, kao jedno od najtraženijih zanimanja i ovom sektoru, nešto u čemu ćete se pronaći. Iskoristite priliku i pronađite sve odgovore na vaša pitanja o tome što je potrebno da postanete uspješni na ovoj poziciji.

Otkrijte iz prve ruke kako postati uspješan DevOps Engineer: Gost novog izdanja mITupa ovaj put je Marin Kepec, DevOps Engineer u Infobipu, prvom hrvatskom jednorogu. Marin će nam se pridružiti kako bi podijelio svoje bogato iskustvo rješenjima orijentiranog DevOps inženjera. Naš gost se odlikuje raznolikim tehničkim znanjem i iskustvom u radu s infrastrukturom velikih korporacija, s posebnim naglaskom na automatizaciju i „observability“. Njegova strast prema učenju novih tehnologija i alata te entuzijazam, čine ga iznimno inspirirajućim sugovornikom.

Umrežite se i rastite zajedno: Ovo je prilika da se povežete s kolegama entuzijastima i stručnjacima. Razmijenite ideje, stvorite vrijedne kontakte i potaknite nove suradnje koje će vas voditi prema uspjehu. Nekada jedan razgovor i novi kontakt mogu vrijediti mnogo više od brojnih sati i dana provedenih na proučavanje i čitanje o problemu ili izazovu koji želimo riješiti.

Osigurajte Svoje Mjesto: Sudjelovanje je potpuno BESPLATNO, ali broj mjesta je ograničen. Ne propustite priliku rezervirati svoje mjesto na novom mITup-u! Svoje mjesto osigurajte online prijavom ovdje. Vidimo se na mITup-u!

DISK Slatina

(20)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr