Naslovna Grad {mITup!} #2 – Od freelancera do uspješnog biznismena u IT sektoru

{mITup!} #2 – Od freelancera do uspješnog biznismena u IT sektoru

59
0

Poštovani ljubitelji tehnologije i budući lideri u IT sektoru, s ponosom vam predstavljamo drugi nastavak naše IT avanture {mITup!} #2 posvećen svijetu IT poduzetništva i nevjerojatnih prilika koje donosi. U petak, o1. rujna 2023. godine, sa početkom u 20:00 sati, u Poduzetničkom inkubatoru Slatina, Kolodvorska 8 (dvorana u potkrovlju). Tema 2. meetupa: Freelancing i pokretanje vlastitog poslovanja u IT sektoru.

Vaša prilika za Rast:

Jeste li ikada razmišljali o pokretanju vlastitog poslovanja u svijetu IT-ja? Bilo da je to put freelancera ili ambicija stvaranja vlastitog poslovnog carstva, {mITup!} #2 je događaj na kojem ćete saznati kako su drugi uspjeli na tom putu.

Inspiracija iz prve ruke:

Naši gosti, iskusni i uspješni u svijetu IT poduzetništva, podijelit će svoje dragocjeno iskustvo s vama. Imate priliku čuti priče o izazovima, preprekama i trijumfima koje donosi vođenje vlastitog posla u dinamičnom okruženju IT sektora. Pridružite nam se kako bismo zajedno istražili kako su osobni ciljevi, strast i upornost oblikovali put tih izvanrednih pojedinaca do uspješnog  poduzetnika. Saznajte kako su se nosili s rizicima, kako su došli do svog dijela kolača na tržištu i stvorili uspješne biznise.

Umrežite se i rastite zajedno:

Ovo je prilika da se povežete s kolegama entuzijastima i stručnjacima. Razmijenite ideje, stvorite vrijedne kontakte i potaknite nove suradnje koje će vas voditi prema uspjehu. Nekada jedan razgovor i novi kontakt mogu vrijediti mnogo više od brojnih sati i dana provedenih na proučavanje i čitanje o problemu ili izazovu koji želimo riješiti.

Povežite se s profesionalcima iz industrije:

Na našem mITup! eventu, upoznajte druge kolege i stručnjake iz područja web razvoja koji će s vama podijeliti svoja iskustva, najbolje prakse i savjete za izgradnju uspješnih web aplikacija. Imat ćete priliku postavljati pitanja, razgovarati s gostima i sudionicima, te stvoriti korisne kontakte za buduće suradnje.

Osigurajte svoje Mjesto:

Sudjelovanje je potpuno besplatno, ali broj mjesta je ograničen. Ne propustite priliku rezervirati svoje mjesto na novom mITup-u! Svoje mjesto osigurajte online prijavom ovdje.

Vidimo se na mITup-u! Srdačan pozdrav, vaš DISK Slatina.

Informacije o projektu:

Naziv projekta: mITup! Naziv prijavitelja projekta/programa: Društvo informatičara slatinskog kraja – DISK Cilj projekta: Razviti edukacijski sadržaj i potaknuti kontinuiranu razmjenu ideja između članova tehnološke zajednice s fokusom na mlade entuzijaste i profesionalce u području digitalnih tehnologija. Projekt sufinancira Grad Slatina, sredstvima iz Javnog poziva za sufinanciranje programa i projekata udruga za 2023. godinu.

Info: Josip Hetrih

(59)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: