Naslovna Novo Mi smo Bikovi – Bikonja je naš!

Mi smo Bikovi – Bikonja je naš!

597
0

U Slatini su svi strašni, a bikonja ima i petlju, i muda!

U ovom trenutku je samo jedno sigurno. Srčanost mladog bika u bijegu, koga je vlasnik osudio na smrt zabijanjem tupog predmeta u mozak, a potom i rezanjem vratnih žila – potaknula je mnoge na razmišljanje i podršku.

Eto baš sada RTL televizija snima prilog u Slatini i traže bika, a građani se naslikavaju i daju izjave… Bik je tu negdje, sad će samo što nije…

Ukratko, velike su šanse da kurčevitom rogonji poklone pravo na život. U kuloarima bliskim MESOPRERADI se priča da će bik biti pomilovan (ako ga nađu prije gladnih i mesa željnih) a možda se siromahu posreći i napokon zaskoči neku kravu. Jer kako što znate ljudi su prava “stoka” pa krave osemjenjavaju isključivo pipetama i epruvetama, a jadne bikonje nisu nikad ni omirisale svoje “Milke”, a kamoli ih propisno zaskočili i zadovoljili.

Bilo kako bilo, Turistička zajednica grada Slatine bi ovo trebala znati iskoristiti, a građani, HGSS, psi tragači i dronovi uključiti u potragu.

Nastavlja se…

 

(597)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr