Naslovna Novo Marayin ‘Fashion killa’ stvaran je baš za ljeto 2024.

Marayin ‘Fashion killa’ stvaran je baš za ljeto 2024.

15
0

Dance house singl ‘Panamera’ prošlog je ljeta vozio svim play listama, a intrigantna kantautorica Maraya i ovog ljeta ima uptempo grmilicu FASHION KILLA uz koju koktel u ruci ne može ostati neproliven.

Za vrhunsku produkciju zaslužan je Seni iz studija All in koji je producirao i Marayin aktualni EP „Enigma“, a surađivao je i s ultimativnim predstavnikom Z generacije Voyageom. Maraya autorski potpisuje sve svoje pjesme, a puno pažnje posvećuje i njihovom vizualnom predstavljanju koje je potpuno u funkciji glazbe koju stvara. Spot za ‘Fashion killa’ sniman je u režiji Vala Pulića na atraktivnim lokacijama – u zagrebačkom hotelu DoubleTree by Hilton i duž opatijske obale gdje se Maraya u prelijepom ženskom društvu prepustila čarima ljeta na super brzoj jahti Pardo 43 u vlasništvu Adria Luxury Boats, istom modelu na kojem je početkom ovog mjeseca Dua Lipa u Italiji snimala kampanju za jedan poznati modni brend.

Ovo ljeto će za Marayu biti radno, obilježit će ga nastupi i snimanje pjesama za novi album koji će, kako najavljuje, biti puno razigraniji od prethodnika: „Ljeto me posebno inspirira, možda zato što sam tada i rođena pa dobijem neku posebnu energiju koju pretočim u pjesme. Pri pisanju Fashion killa imala sam točnu viziju kako ju želim prikazati kroz video, a u pretvaranju ideje u divnu realnost pomogli su Adria Luxury Boats i DoubleTree by Hilton kojima sam jako zahvalna, kao i cijeloj ekipi koja je bila odlučna u namjeri da dobijemo sjajan spot, što smo i uspjeli. Kliknite, poslušajte i pogledajte, nećete požaliti!“

Maraya je nakon uspjeha Panamere krajem 2023. godine objavila EP „Enigma“ s četiri fenomenalna singla „Kao lav“, „Grli me“, „U ponoć“ i „Sve je to u glavi“ ft. Showtime, u izdanju vlastitog nezavisnog labela MarayaWrld. Singl ‘Fashion killa’ dostupan je na Marayinom Youtube kanalu i na svim streaming servisima.

Lana Martinjak

(15)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr