Naslovna Grad Mala škola prometa u Dječjem vrtiću Suncokret

Mala škola prometa u Dječjem vrtiću Suncokret

92
0

U sklopu nacionalnog projekta pod nazivom “Poštujte naše znakove” namijenjene najmlađim sudionicima u prometu Dječji vrtić Suncokret u Slatini i Područni odjel u Mikleušu posjetio je policijski službenik Kristijan Dlab.

Tijekom ove zanimljive prometne radionice polaznici vrtića ponovili su i utvrdili svoja znanja o prometu s posebnim naglaskom na važnost upotrebe autosjedalica i sigurnosnih pojaseva, zaštitnih kaciga za bicikle, ulogu semafora i pješačkog prijelaza te svih ostalih važnih prometnih pravila. Prometna edukacija u Dječjem vrtiću Suncokret provodi se tijekom cijele godine a s Policijskom postajom u Slatini ova ustanova ima kvalitetnu dugogodišnju suradnju.

Cilj projekta “Poštujte naše znakove” je smanjenje broja nastradale djece pa djelatnici PP Slatina intenzivno provode ovu akciju u svim vrtićima i školama kako bi zajedničkom prevencijom zaštitili najmlađe sudionike u prometu.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(92)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr