Naslovna Grad Ljekarne uvode izvanredne epidemiološke mjere

Ljekarne uvode izvanredne epidemiološke mjere

237
0

Poštovani sugrađani, došli smo do trenutka kada je nužno provoditi izvanredne epidemiološke mjere čija je jedina svrha sprečavanje širenja COVID-19 virusne bolesti za dobrobit svih građana RH.

Od danas, 21.03.2020. godine, molimo Vas da prilikom dolaska u ljekarnu pripremite svoju zdravstvenu iskaznicu u svrhu provjere pridržavanja epidemiološke mjere samoizolacije putem informacijskog zdravstvenog sustava. Nakon provjere statusa ljekarnik će vas pozvati unutra. Što znači da vrijedi isto i kod podizanja lijekova ili samo kupnju.

Također molimo sve osobe kojima je određena mjera samoizolacije i članove obitelji koji su u kontaktu s osobama kojima je određena mjera samoizolacije da nazovu svoju matičnu ljekarnu u kojoj inače dižu lijekove prije nego dolaze u ljekarnu. Mi ćemo naći načina da vam osiguramo uslugu izdavanja lijeka i savjeta o pravilnoj i sigurnoj upotrebi lijekova, bez da dolazite u kontakt s drugim pacijentima i našim timom.

Ovom mjerom štite se djelatnici ljekarni kako bi opskrba lijekovima građana grada Slatine tekla neometano.

Još jednom napominjemo da se navedena mjera poduzima prema naputku Hrvatske ljekarničke komore i nadležnih epidemioloških službi sa ciljem sprečavanja širenja epidemije koronavirusa u Republici Hrvatskoj.

Budimo svi zajedno strpljivi i spremni na sve oblike suradnje i prilagodljivi na ove izvanredne uvjete. U ovom trenutku VI morate malo čuvati nas kako bismo vam cijelo ovo vrijeme krize bili na usluzi.

Ljekarna Mikulčić
Ljekarne Plantak
Ljekarne VPŽ

(237)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr