Naslovna Grad Ljekarne uvode izvanredne epidemiološke mjere

Ljekarne uvode izvanredne epidemiološke mjere

179
0

Poštovani sugrađani, došli smo do trenutka kada je nužno provoditi izvanredne epidemiološke mjere čija je jedina svrha sprečavanje širenja COVID-19 virusne bolesti za dobrobit svih građana RH.

Od danas, 21.03.2020. godine, molimo Vas da prilikom dolaska u ljekarnu pripremite svoju zdravstvenu iskaznicu u svrhu provjere pridržavanja epidemiološke mjere samoizolacije putem informacijskog zdravstvenog sustava. Nakon provjere statusa ljekarnik će vas pozvati unutra. Što znači da vrijedi isto i kod podizanja lijekova ili samo kupnju.

Također molimo sve osobe kojima je određena mjera samoizolacije i članove obitelji koji su u kontaktu s osobama kojima je određena mjera samoizolacije da nazovu svoju matičnu ljekarnu u kojoj inače dižu lijekove prije nego dolaze u ljekarnu. Mi ćemo naći načina da vam osiguramo uslugu izdavanja lijeka i savjeta o pravilnoj i sigurnoj upotrebi lijekova, bez da dolazite u kontakt s drugim pacijentima i našim timom.

Ovom mjerom štite se djelatnici ljekarni kako bi opskrba lijekovima građana grada Slatine tekla neometano.

Još jednom napominjemo da se navedena mjera poduzima prema naputku Hrvatske ljekarničke komore i nadležnih epidemioloških službi sa ciljem sprečavanja širenja epidemije koronavirusa u Republici Hrvatskoj.

Budimo svi zajedno strpljivi i spremni na sve oblike suradnje i prilagodljivi na ove izvanredne uvjete. U ovom trenutku VI morate malo čuvati nas kako bismo vam cijelo ovo vrijeme krize bili na usluzi.

Ljekarna Mikulčić
Ljekarne Plantak
Ljekarne VPŽ

(179)OSTAVITE KOMENTAR

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*