Naslovna Novo Krivotvorenje isprave

Krivotvorenje isprave

750
0

Policijski službenici iz Slatine, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55 – godišnjakom sa područja Zagreba, zbog postojanja osnove sumnje u počinjenje više kaznenih djela krivotvorenja isprave.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje kako je 55 – godišnjak u mjesecu listopadu 2018. godine, s ciljem pribavljanje protupravne imovinske koristi, 28-godišnjaku sa područja Slatine, nabavio Uvjerenje o položenom vozačkom ispitu, kao i liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, koje je spomenuti 28-godišnjak kupio od 55-godišnjaka za neutvrđeni novčani iznos, te uporabio kod izdavanja vozačke dozvole, zbog čega je protiv 55-godišnjaka podnesena kaznena prijava ODO u Virovitici.

Već ranije smo izvijestili da je završeno kriminalističko istraživanje protiv 28-godišnjaka, te je protiv njega podnesena kaznena prijava.

PU Virovitičko-podravska

(750)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr