Naslovna Novo Krivotvorenje isprava

Krivotvorenje isprava

298
0

U utorak 29. lipnja 2021. godine, oko 14 sati po policijskoj ophodnji Policijske postaje Orahovica na jezeru u naselju Duzluk, zatečen je 26 – godišnjak sa u činjenju kaznenog djela krivotvorenja isprava.

Naime, 26 – godišnjak je zatečen u vozilu slavonsko-brodskih registarskih oznaka koje je odjavljeno sa danom 11. prosinca 2020. godine, koji se kretao kolničkom trakom namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera odnosno suprotnim ili zabranjenim smjerom, prije stjecanja prava na upravljanje, ne koristeći sigurnosni pojas koji je ugrađen u vozilu, na kojim su se nalazile ne pripadajuće registarske oznake izrađene od tvrdog kartona po zatjecanju od strane policijskih službenika, istima nije dao na uvid osobnu iskaznicu ili drugi dokument izdan od nadležnog tijela RH, kojim bi dokazao svoj identitet, već se predstavljao kao 27 – godišnjak s drugim imenom.

Zbog osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela u 15:05 sati, utvrđivanja identiteta i vršenja očevida na osobnom automobilu, vozač automobila i putnik su privedeni u štićeni prostor PP Orahovice, gdje je po dolasku u prostorije policijske postaje 26 – godišnjak, predočio valjanu osobnu iskaznicu na ime 26 – godišnjaka, dok je identitet 30 – godišnjeg putnika u istom vozilu koji nije imao osobnu iskaznicu, utvrđen na osnovu provjere is mup-a.

Protiv 26 – godišnjaka, slijedi podnošenje kaznene prijave OD Virovitica.

PU Virovitičko-podravska

(298)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr