Naslovna Novo Kazališna predstava za djecu: Tri praščića

Kazališna predstava za djecu: Tri praščića

22
0

U srijedu, 20. prosinca 2023. godine, sa početkom u 18:00 sati, pogledajte kazališnu predstavu za djecu Tri praščića – režiju potpisuje Mladen Čutura, a glumci su: Ksenija Pajić, Katarina Perica – Kirin, Zijad Gračić i Mladen Čutura.

Predstava je svjetski poznata priča, dio je djetinjstva i nezaobilazna literatura svakog djeteta. Pratimo tri simpatična praščića koji se žele osamostaliti, a samostalan život osim zabave, donosi i opasnosti. U priči koja na jednostavan i djeci privlačan način promovira rad, zajedništvo te ideju da najlakši put nije uvijek i onaj najbolji pratimo avanture malih praščića i doznajemo kako su praščići nadmudrili vuka i što se s njima dogodilo. Predstava sadrži elemente lutkarske i igrane izvedbe s glumcem koji pripovijeda radnju te s djecom, i svom ostalom publikom, komentira pojedine scene. Predstavu je dramatizirao i režirao Mladen Čutura, koji u predstavi i glumi, dok su svojim glasovima lutke oživjeli: Ksenija Pajić, Katarina Perica Kirin i Pero Juričić.

Izvor: POU Slatina

(22)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr