Naslovna Grad Jelena Kastaneti u DV Suncokret

Jelena Kastaneti u DV Suncokret

116
0

Povodom Mjeseca hrvatske knjige djeca u Dječjem vrtiću Suncokret imala su priliku upoznati slatinsku spisateljicu Jelenu Kataneti.

“Jako nas je razveselilo druženje s Jelenom koja nam je predstavila svoju novu knjigu za djecu “Moja mama kaže da sam ja sunce”. Knjiga je objavljena u srpnju ove godine u izdanju Alegria knjige i sve nas je očarala svojom toplinom i prekrasnim ilustracijama. Osim ovog književnog susreta Mjesec hrvatske knjige u Dječjem vrtiću Suncokret obogaćen je i posjetom Gradskoj knjižnici i čitaonici. Dugogodišnja odlična zajednička suradnja potvrđena je u obliku učlanjenja za sve polaznike vrtića a zauzvrat su djeca knjižnici poklonila slikovnicu koju su sama izradila. Najsrdačnije se zahvaljujemo Jeleni kojoj želimo da objavi još puno ovakvih lijepih knjiga za djecu a veliko hvala i svim djelatnicima Gradske knjižnice i čitaonice koji nas svake godine obraduju besplatnim članstvom” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(116)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr