Naslovna Grad Humanitarna akcija u DV Suncokret povodom Svjetskog dana djece

Humanitarna akcija u DV Suncokret povodom Svjetskog dana djece

57
0

Svjetski dan djece obilježava se svake godine 20. studenog jer je toga dana 1989. godine usvojena Konvencija o pravima djeteta. Dječji vrtić Suncokret ove je godine povodom Svjetskog dana djece organizirao humanitarnu akciju prikupljanja dječje odjeće i obuće za korisnike pomoći Crvenog križa u Slatini.

“Prošle smo godine 20. studenog darivali svu djecu iz Dječjeg vrtića Zeko poklonima koje smo sami izradili. Za ovogodišnji Svjetski dan djece odlučili smo organizirati humanitarnu akciju u koju su se uključili brojni roditelji iz našeg vrtića pa smo prikupili dječju odjeću i obuću koju su preuzeli djelatnici Crvenog križa. Zahvaljujemo se svim roditeljima na donacijama i sretni smo što ćemo na ovaj način uljepšati Svjetski dan djeteta mališanima iz Slatine i okolice kojima je pomoć potrebna” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

(57)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr