Naslovna Grad Hrvatski olimpijski dan u Dječjem vrtiću Zeko

Hrvatski olimpijski dan u Dječjem vrtiću Zeko

211
0

Ako vam se učinilo da u dvorištu vrtića Zeko danas pao snijeg, prevarili ste se. Vrtić Zeko zabijelio se danas od 180 mališana koji su obilježili Hrvatski olimpijski dan nošenjem bijelih majci i prigodnim sportskim igrama, plesom i druženjem na vanjskim prostorima vrtića.

Djeca su isprobavala svoje vještine u plesu, gađanju, štafetnim igrama, poligonima sa preprekama, ali i u kreativnim radionicama na temu Olimpijskih obilježja te su na njima izradili baklje, krune od “lovorovog” lišća i medalje kojima su na kraju nagrađena sva djeca.

Pravi olimpijski duh prepoznaje se u fer playu, prijateljstvu, brizi o zdravlju,razvijanju motoričkih znanja i vještina, suradnji u ekipnim igrama, pomaganju, navijanju, a svega toga je danas u Dječjem vrtiću Zeko bilo dovoljno za zlatnu medalju za sve sudionike.

Vrtićem se orila i Olimpijska himna vrtića Zeko, smijeh i navijanje što potvrđuje da duh vrtića Zeko u potpunosti slijedi olimpijski duh i da će u budućnosti netko od ovih nasmijanih vrtićanaca možda stajati na postolju pravog olimpijskog natjecanja.

Prijatelji svoj smo dječici, spretni smo i brzi kao zečići, sport je nama dobro znan, želimo vam svima sretan Hrvatski olimpijski dan!

Više fotografija pogledajte ovdje…

 

(211)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr