Naslovna Novo HGSS: Sljeme Rescue Race natjecanje

HGSS: Sljeme Rescue Race natjecanje

33
0

Pozivamo Vas na Sljeme Rescue Race natjecanje koje Hrvatska gorska služba spašavanja organizira na Medvednici prvi put u 72 godine postojanja službe. Natjecanje će se održati u subotu, 25. lipnja 2022. godine, s početkom u 10:00 sati ispred prostorija HGSS stanice Zagreb (Žica), Bliznec 29, Zagreb.

Na Sljeme Rescue Race natjecanju sudjelovat će 6 timova po četvero ljudi: Izbavitelji, Troublemakers, Freud’s Runners, Veseli monitori, PowerPuff Girls i ekipa Krezubi dabar.

Prije samog natjecanja timovi će proći kratku obuku o oživljavanju, nakon čega će znanje s edukacije morati primijeniti na natjecanju koje započinje potragom za unesrećenom osobom, odnosno lutkom na kojoj i sami HGSS-ovci vježbaju reanimaciju. Nakon što svaki tim pronađe svoju lutku, morati će je je reanimirati i na nosilima prenijeti do cilja.

Ekipa koja prva uspješno stigne u bazu osvojit će glavnu nagradu, a i sve ostale sudionike natjecanja očekuju zanimljive nagrade. Prvo Sljeme Rescue Race natjecanje osigurava dobru zabavu, druženje i adrenalin, ali najvažnije od svega jest edukacija koja doslovno može nekome spasiti život.

Jadran Kapović

(33)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr