Naslovna Grad Gradsku knjižnicu posjetili učenici Industrijsko obrtničke škole Slatina

Gradsku knjižnicu posjetili učenici Industrijsko obrtničke škole Slatina

56
0

U utorak, 10. studenoga 2020. godine Gradsku su knjižnicu i čitaonicu Slatina posjetili učenici Industrijsko-obrtničke škole u Slatini, prvi razred smjera prodavači, a u pratnji knjižničarke Svjetlane Dupan i razrednice Ksenije Som.


Povod posjeta Knjižnici bio je Mjesec hrvatske knjige, a ujedno i Dan hrvatskih knjižnica. Učenici su se upoznali sa novouređenim prostorom knjižnice, njenim radom i knjižnim i neknjižnim fondom. Prošli su kroz sve odjele knjižnice, zadržali se na mjestu gdje su smještene knjige koje bi im u bliskoj budućnosti mogle pomoći u njihovom daljnjem školovanju. Naravno, pronašli su policu na kojoj se nalazi lektira koju su nedavno čitali.

Učenicima je Knjižnica omogućila besplatno članstvo na godinu dana kako bi ih potakla na čitanje, odnosno korištenje blagodati koje knjižnica pruža, a sa kojima su upoznati. Nadamo se da će ih i iskoristiti.

Marija Cindrić

(56)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr