Naslovna Novo Glasnici istine Za Vukovar

Glasnici istine Za Vukovar

40
0

U povodu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” organizira 3. memorijalni ultramaraton Virovitica – Vukovar pod nazivom “Glasnici istine za Vukovar”.

Start je srijedu 17. studenog u 16:30 sati ispred zgrade županije Virovitičko – podravske, a na ciljno odredište – Spomen-križ na ušću Vuke u Dunav planira se stići 18. studenog u 12:00 sati.

Memorijalni ultramaraton u duljini od 170 km nije natjecateljskog karaktera i trči se na tzv. “štafetni način” gdje se trkači svakih 5 km izmjenjuju. Uz članove udruge maratonaca VPŽ “Glasnici istine” trčati će i petoro virovitičkih rekreativaca, a svoje sudjelovanje najavio je i Župan Virovitičko-podravski Igor Andrović koji će istrčati dionicu Virovitica – Slatina, te zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek-Golinac koja će također iz Virovitice otrčati jednu dionicu.

Dolazak u Slatinu je predviđen u srijedu 17. studenog u 20:30 sati.

Pavo Tutenov

(40)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr