Naslovna Novo Glasnici istine sudjelovali na memorijalnoj utrci “Fokinom stazom”

Glasnici istine sudjelovali na memorijalnoj utrci “Fokinom stazom”

23
0

Članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ u sastavu: Pavo Tutenov, Zlatko Milošević, Robert Knapić, Josip Bukovac, te Ivana Novak kao logistika sudjelovali su 29. prosinca 2023. godine, na 23. memorijalnoj utrci „Fokinom stazom“ od Pakraca do Omanovca.

Memorijalna je to utrka koja je nastala na inicijativu Duška Štrbca pakračkog branitelja i počasnog člana „Glasnika istine“, a koju organizira HVIDR-a Pakrac u spomen na pogibiju zamjenika zapovjednika pakračkog 76. samostalnog bataljuna Marijana Kulhavija – Foku i šestoricu Bjelovarčana poginulih tijekom oslobodilačke akcije „Alfa“ 29. prosinca 1991.godine u istočnim pakračkim vinogradima.

Ovu memorijalnu utrku u duljini od 11 km, a čija se iznimno zahtjevna brdska dionica proteže u duljini od 6 km i završava na 655 m/n.v kod Planinarskog doma Omanovac na Psunju – istrčalo je ove godine 40-ak trkača pristiglih iz gotovo svih krajeva kontinentalne Hrvatske.

Pavo Tutenov
Foto: Pakrački list, Lipički Compas

(23)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: