Naslovna Novo Glasnici istine na memorijalnoj utrci “Bljesak”

Glasnici istine na memorijalnoj utrci “Bljesak”

60
0

U povodu 26. obljetnice vojno redarstvene akcije “Blijesak”, a u organizaciji atletskog kluba Nova Gradiška, održan je 10. memorijalni maraton Nova Gradiška-Okučani.

Među dvadestetak maratonaca pristiglih iz Osijeka, Slavonskog Broda, Požege i Nove Gradiške, sudjelovali su i članovi Udruge maratonaca irovitičko-podravske županije “Glasnici istine” – Goran Draksler iz Slatine te Robert Knapić iz Nove Bukovice i Božidar Smokrović iz Čačinaca.

Na samom startu sudionici ovog maratona ispred Spomen obilježja u Novoj Gradiški  paljenjem svijeće  odali su počast  svim poginulim hrvatskim braniteljima.

U Okučanima prilikom dolaska na ciljno odredište maratoncima su se istovremenim dolaskom priključili i članovi biciklističke ekipe Virovitičko-podravske županije VBR predvođeni Matom Bubašem vođom VBR-ovaca i predsjednikom Glasnika istine  Pavom Tutenov.

Paljenjem svijeća ispred Spomen obilježja u Okučanima odali su dužnu počast svim poginulim hrvatskim braniteljima.

Ovim činom po tko zna koji puta “Glasnici istine” dokazali su da nikada neće zaboraviti sve One koji su svoj život dali za slobodnu Hrvatsku, a također da ih nikada neće niti Izdati!

Glasnici istine, VBR

(60)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: