Naslovna events Kako izdresirati zmaja

Kako izdresirati zmaja

71
0

Dana 08. veljače (petak) u 17:00 sati i 09. veljače (subota) u 17:00 sati i 10. veljače (nedjelja) u 17:00 sati, u kino dvorani pogledajte projekciju filma Kako izdresirati zmaja 3 (How to Train Your Dragon: The Hidden World).

Studiju DreamWorks Animation donosi nam novu iznenađujuću priču o odrastanju, pronalaženju hrabrosti da se suoče s nepoznatim … Sve je počelo kao nevjerojatno prijateljstvo između adolescentskog Vikinga i strašnog zmaja Noćni bijes, i razvilo se u epsku avanturu koja se proteže u njihovim životima. Dobrodošli u najzabavnije poglavlje jedne od najdražih animiranih franšiza u povijesti filma: Kako izdresirati zmaja: skriveni svijet. Sada vladar Berka uz Astrid, Štucko je stvorio veličanstvenu kaotičnu utopiju zmajeva. Kada se Štucko i Bezubica iznenada susreću sa ženskom vrstom noćnog bijesa, moraju napustiti jedinstveni dom kojeg su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina vikinga vjeruje da je samo mit. Kako se otkriju njihove prave sudbine, zmaj i jahač će se boriti zajedno na samom kraju Zemlje kako bi zaštitili sve do čega im je ikad u životu stalo.

  • Žanr: Epska animirana avantura
  • Redatelj: Dean DeBlois
  • Uloge: Mia Krajcar, Frano Mašković, Kristijan Potočki, Ozren Grabarić. Goran Grgić
  • Trajanje: 104 min.
  • Država: SAD
  • Godina: 2019.

Izvor: POU Slatina

(71)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr