Naslovna Novo Edukacija nove generacije Rodinih savjetnika/ca o autosjedalicama

Edukacija nove generacije Rodinih savjetnika/ca o autosjedalicama

77
0

Kako bi proširila mrežu besplatnih pregleda autosjedalica, udruga Roditelji u akciji održava edukaciju za Rodine savjetnike i savjetnice o autosjedalicama po prvi puta u hibridnoj verziji odnosno kombinaciji Zoom platforme i pregleda autosjedalica uživo.

Praćenje teorijskog dijela edukacije putem Zoom platforme omogućava lakše priključivanje svim zainteresiranima iz cijele Hrvatske dok lokalni pregledi autosjedalica kao praktični dio edukacije smanjuje potrebu putovanja na minimum.

Održavanje teorijskog dijela edukacije bit će tijekom vikenda 27.29. kolovoza 2021., a praktični dio u gradovima diljem Hrvatske (Rijeka, Zagreb, Karlovac, Osijek, Vinkovci, Split, Virovitica) kroz mjesec rujan.

Edukacija je besplatna i obavezna za sve prijavljene, a podijeljena je u 3 dijela nakon kojih se stječe status savjetnika/ce:

  • dio – teorijski dio (10 sati ukupno)
  • dio – pregled autosjedalica
  • dio – ispit (Zoom platforma, rujan, datum prema dogovoru)

Sredstva za putovanja u ovom trenutku nisu osigurana te ih polaznice i polaznici edukacije sami snose.

Kriteriji i očekivane osobine polaznika i polaznica edukacije za savjetnice i savjetnike o autosjedalicama

  • članstvo u udruzi Roda (prijavnice se predaju na edukaciji)
  • pristup Internetu, e-mailu i Internet alatima (društvene mreže, Zoom)
  • mogućnost dolaska na pregled autosjedalica
  • poželjno vlastito iskustvo u korištenju autosjedalica
  • poželjno znanje engleskog jezika.

Nakon edukacije i položenog ispita, Rodine savjetnice i savjetnici o autosjedalicama kao volonteri i članovi Rodine ekipe podupiru i organiziraju aktivnosti u njihovim zajednicama i šire, pružajući informacije i savjete drugim roditeljima o važnosti i ispravnom korištenju dječjih autosjedalica. Članovi i članice udruge Roda suglasni su s Vizijom, Statutom i Etičkim kodeksom udruge.

Ova edukacija nije namijenjena prodavačima i prodavačicama baby opreme.

Sve detalje i kako se pijaviti za edukaciju možete pročitati na Rodinom portalu: roda.hr

Postanite dio Rodine autosjedaličarske ekipe, steknite znanja i vještine u savjetovanju roditelja i budite dio male, ali moćne skupine koja igra ključnu ulogu u zaštiti mališana na hrvatskim cestama.

Italina Benčević

(77)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr