Naslovna Novo Edo Maajka u petak, 3. lipnja, u Boogaloou

Edo Maajka u petak, 3. lipnja, u Boogaloou

51
0

Jedan od najboljih repera s ovih prostora, Edo Maajka, će u petak, 03. lipnja, održati koncert u Boogaloou u sklopu proslave dvadeset godina od izlaska albuma „Slušaj mater”.

Poznati majstor katarzičnih stihova i izričaja obogaćenog psovkama izvest će isključivo pjesme s albuma kojima je započeo bogatu karijeru: Slušaj Mater (2001.) i No Sikiriki (2004.). Osim što je njima stekao popularnost širom regije, ovi ključni albumi formirali su mu karijeru i kroz brojna priznanja i nagrade. No Sikiriki kao najbolji album klupske, urbane glazbe te spot za singl „Pržiiiii“ 2005. okrunjeni su Porinom, a iste su se godine za spomenuta izdanja zaredale i nagrade Davorin i Zlatna Koogla.

„Prikaze“, „Slušaj Mater“, „Znaš me“, „Saletova osveta“ samo su neki od starih hitova koji će se naći na ovoj blast from the past setlisti. Podsjetnik na rane početke dolazi neposredno nakon objave novog albuma „Moćno”, koji je u kratkom roku nanizao lovorike i pozitivne reakcije.

ULAZNICE: Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 100 kuna. Ulaznice je moguće kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), na prodajnim mjestima Entrio i online.

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora 2” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

FB event: https://facebook.com/events/471077318049529

dostavazvuka.hr

(51)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr