Naslovna Novo Edo Maajka OGT Live Session

Edo Maajka OGT Live Session

44
0

Zagreb, 16. ožujka 2021. – Majka svih repera, Edo Maajka, kao gost nove epizode OGT Live Sessiona dao je novo značenje tjednu pred nama. Predzadnji OGT session snimljen je u Kulušiću novije generacije, Vintage Industrial baru.

Sastavljajući set listu za live session, Edo Maajka se koncentrirao na posljednje hvaljeno izdanje „Put u plus”, koje se našlo na mnogim domaćim i regionalnim listama najboljih ostvarenja godine, a uz pomoć benda još jednom je potvrdio kako stage jest njegovo najprirodnije okruženje.

„Bilo je odlično vidjeti se s bendom i svirati te pjesme, imali smo čak i tremu jer smo svirali nakon dugo vremena. Naravno da nam je falila publika, ali sam jako zahvalan i za ovo. Snimka je odlična i podsjetnik na nešto čega već predugo nema u našim životima i što mi jako fali. Koncerata nema i jedva čekam da ova hibernacija prođe.” – otkrio nam je Edo.

Popis izvođenih pjesama:

1. Ti meni ništa
2. Kreator
3. Put u plus

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Mark Mrakovčić. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.

Edo je za izvedbu u sklopu sessiona odabrao otvarajuću pjesmu s albuma „Put u plus”, Kreator, koja govori o preuzimanju odgovornosti za životne postupke. Spot za spomenutu pjesmu snimio je video tim Dostave Zvuka u Kulturnom Centru Mesnička sredinom prošle godine.

Ožujsko Glazbena Točionica Session u suradnji s Dostavom Zvuka skriva posljednje iznenađenje, a to je nastup grupe Elemental. Do sada su nas iz Vintage Industriala uveseljavali Mašinko, Kandžija, M.O.R.T. i Edo Maajka.

LINKOVI:

Helena Kezerić
dostavazvuka.hr

(44)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: