Naslovna Grad DV Zeko: Moja Slatina – kroz sliku i priču

DV Zeko: Moja Slatina – kroz sliku i priču

83
0

Održana radionica na temu “Moja Slatina – kroz sliku i priču”


Aktivnosti: uvodna aktivnost: “Fotografije moga grada”, govorna aktivnost “Moja Slatina”, koje je najljepše mjesto u mom gradu, gdje se u Slatini osjećam najsretnije (izjave djece), likovna aktivnost “Moj grad”- kolaž papir, novine, flomasteri, vodene bojice, završna aktivnost “Plakat- moja Slatina”.

Vesela radionica obojana ljubavlju prema našemu gradu dogodila se danas u DV Zeko. Nakon što su sa zanimanjem pregledali fotografije našega grada, djeca su s odgojiteljicama razgovarala o tome koje je njima najljepše mjesto u gradu, gdje se najbolje osjećaju. Tako smo saznali kako naši najmlađi vole svoj vrtić, rado posjećuju dječja igrališta, Sekvoju, najljepša im je crkva sv. Josipa, a najtoplije je kraj bakine peći. Nakon razgovora uslijedila je likovna aktivnost izrade tih najdražih mjesta u gradu na kraju koje smo sve dijelove povezali u cjelinu, a plakat s radionice izložili u holu našeg vrtića.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(83)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr