Naslovna Grad DV Suncokret na Regionalnoj smotri projekata u Slavonskom brodu

DV Suncokret na Regionalnoj smotri projekata u Slavonskom brodu

20
0

Projektom „Buka i zvuk“ na Regionalnoj smotri projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo u Slavonskom Brodu 23. ožujka predstavio se Dječji vrtić Suncokret.

„Projekt „Buka i zvuk“ bio je jedan od 22 projekta koje su predstavili vrtići iz 5 slavonskih županija, a mi smo bili jedini vrtić iz Virovitičko-podravske županije. Pokazali smo kako su djeca kroz aktivnosti kao što su „Semafor buke“, „Što je buka, a što zvuk?“, „Od uha do sluha“, „Važnost tišine“, „Zvukovi oko nas“, „Mjerenje duljine trajanja zvuka“, „Vibracije koje proizvodi zvuk“, „Aktivnosti opuštanja“, „Kako nacrtati zvuk?“, „Zvuk i pokret“, „Zvuk, slovo i glas“ puno naučila o zvuku, a osvijestila su i količinu buke koju sami proizvode. Zahvaljujemo se Udruzi za promicanje zdravog života i duhovni razvoj AUM Slatina koja nam je ustupila instrumente pomoću kojih smo istraživali zvuk“ – rekla je ravnateljica DV Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(20)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr