Naslovna Grad DV Suncokret i PO Mikleuš u Osijeku

DV Suncokret i PO Mikleuš u Osijeku

39
0

Dječji vrtić Suncokret i Područni odjel Mikleuš organizirali su za svoje polaznike zajednički izlet u Osijek. Prošle godine djeca su posjetila izletište Jankovac, a ovoga puta odlučili su se za nešto duži put.

„Bliži nam se polako i kraj pedagoške godine, kada se u vrtiću opraštamo od naših dragih predškolaca. Jedna od „oproštajnih“ aktivnosti je i izlet, a ove godine posjetili smo Osijek, odnosno Muzej Slavonije u osječkoj Tvrđi i Zoološki vrt. U Muzeju Slavonije nitko od djece do sada nije bio, pa im je to bilo jedno novo i vrlo vrijedno iskustvo. Muzejska pedagoginja i voditeljica Odjela za edukaciju i promidžbu Jesenka Ricl srdačno nas je dočekala i provela kroz cijeli muzej i njegove stalne postave. Nakon muzeja posjetili smo Zoološki vrt, tradicionalno odlično prihvaćena destinacija, u kojemu su djeca puno toga novog naučila i vidjela, a ovaj izlet zasigurno će im ostati u dugom i lijepom sjećanju“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(39)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr