Naslovna Novo Duboko udahnite! Ovo je novo lice na estradi

Duboko udahnite! Ovo je novo lice na estradi

318
0

Njegova pjesma neće vam izlaziti iz ušiju

Fran FM novo je ime na domaćoj estradi i nema sumnje da će ostaviti svoj trag na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Fran FM je mladić iz Zagreba koji živi u korak s trendovima i njegov smjer je vrlo jasan – urbano, plesno i lako pamtljivo.

Ovaj mladi glazbenik ima tek 20 godina, ali toliko je vrijedan da će zasigurno svojim trudom osvojiti brojne poklonike urbane plesne glazbe. Fran FM, inače pravim imenom Fran Mijatović, završio je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, ali i glazbenu školu Zlatka Grgoševića u Sesvetama na kojoj je stekao titulu glazbenik gitarist, umjetnik.

Fran radi i u jednoj tvrtki kao asistent u nabavi, u slobodno vrijeme vozi bicikl, ide u teretanu… Ali ipak najviše od svega voli glazbu i zato se publici predstavlja s pjesmom „Influencerica“.

Riječ je o nevjerojatno zaraznom ritmu koji će vam na prvu ući u uho. Brojni popularni pojmovi okosnica su ove pjesme pa će se tako zasigurno u njoj prepoznati brojni mladi ljudi, ali i svi oni koji konzumiraju društvene mreže.

Tekst i glazbu napisao je ViZium, dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić. Ipak, posebna poslastica dolazi i za oči, a ne samo za uši. Moderan i prpošan video spot odradio je Matija Škalić, a sve pod stilističkom palicom popularne Ivane Bilandžije Billy. U spotu glumi Magdalena, inače Franova sestra, koja se odlično snašla u ulozi glumice.

Fran FM, osim stvaranja glazbe, voli i životinje. Mačke su mu posebno drage no ipak, kako veli, ne draže od zgodnih djevojaka. Obožavatelj je dobrih tuluma i crnog humora, ali sve to neusporedivo je od zadovoljstva koje mu stvara stajanje pred mikrofonom.

Fran FM facebook profil: https://www.facebook.com/franfmofficial/

Fran FM instagram profil: https://www.instagram.com/franfm/?igshid=1peyivfdr4fyo

FOTO: Matija Škali
REDAKCIJA: Dorijan Elezović

 

(318)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr