Naslovna Grad Dječji vrtić “Zeko” – Izlet u voćnjak

Dječji vrtić “Zeko” – Izlet u voćnjak

88
0

Starije skupine vrtića Zeko, Točkice i Ribe posjetile su voćnjak OPG-a Hodak, koji se pretvorio u pravi izlet, sa vožnjom autobusom, što je djeci bilo dodatno zabavno iskustvo i prilika za učenje pravila ponašanja u prometu. Vlasnik voćnjaka, gospodin Hodak dočekao nas je veoma srdačno, provevši nas kroz brojne redove jabuka te nas podučio o postojećim sortama i specifičnostima „kraljice voća“.

Djeca su u svojim gumenim čizmicama istraživala prirodu, brala jabuke i skupljala ih u vrećice, dogovorivši se putem da će ih podijeliti s ostalim prijateljima iz vrtića. Pri završetku berbe gospodin Hodak nam je otkrio da je u voćnjaku i kestenik, pa su djeca imala priliku prikupiti i pitomo kestenje. Nošenje vrećica punih crvenih i zelenih plodova nije bilo lako, ali obitelj Hodak počastila nas je domaćim sokom i pitom od jabuka. Zahvaljujemo im na gostoprimstvu, druženju i darovanim plodovima! Djeca su pri povratku bila puna dojmova koje su izrazila likovnim radovima, a isplanirali su i zajedničku izradu štrudle od prikupljenih jabuka.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(88)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr