Naslovna Grad Dječji vrtić Suncokret obilježio Tjedan zdravlja

Dječji vrtić Suncokret obilježio Tjedan zdravlja

37
0

Hrvatski zavod za javno zdravstvo i ove je godine pozvao sve dječje vrtiće da se uključe u obilježavanje Tjedna zdravlja – tjedna zdrave prehrane. Pozivu su se odazvali i DV Suncokret iz Slatine te Područni odjel iz Mikleuša, u kojima su djeca sa svojim odgojiteljicama osmislila i provela mnoštvo zanimljivih, zabavnih, kreativnih i poučnih aktivnosti.

„Kroz praktične aktivnosti kao što su izrada mliječnih napitaka, voćne salate, ražnjića od voća, štrudle sa sirom i zdravih palačinki djeca su puno naučila o zdravoj prehrani. Svaki smo dan otkrili barem jedan način na koji nam pravilna prehrana može pomoći da ostanemo zdravi, a posijali smo i različito povrće o kojemu će djeca sama brinuti čitavo proljeće. Zahvaljujemo na suradnji Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo koji je prije 75 godina započeo s obilježavanjem Svjetskog dana zdravlja, u cilju skretanja pozornosti na pravo svakog čovjeka na zdravlje kao jedno od osnovnih ljudskih prava“ – rekla je ravnateljica DV Suncokret, Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(37)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr