Naslovna Novo DEKLE: Čekam te dragi

DEKLE: Čekam te dragi

390
0

Tri djevojke koje već godinu dana plijene pažnju medija, svakim danom sve više iznenađuju. Sredinom rujna prošle godine, započele su svoju glazbenu avanturu pod vodstvom producenta Ivice Plivelića Ive. Javnosti su se predstavile s pjesmom „Od Dunava do Jadrana“ koja je osvojila brojne televizijske i radijske etere te ušla u srca mnogim slušateljima pa tako danas broji preko milijun pregleda. Nedugo zatim, nastupile su na Festivalu Šokačke pisme u Županji s pjesmom „Dimnjačar“ u kojoj im se pridružio i svima omiljen Antimon. Svojom marljivošću i ozbiljnim pristupom oduševile su mnoge kolege, uključujući i Hanku Paldum s kojom su snimile duet „Nitko kao majka“. Kao veliko iznenađenje i prava glazbena poslastica pojavila se i pjesma „Samo kraj tebe“ koju su snimile unatoč pandemiji koja nas je snašla. Uz veliku pomoć producenta Ivice Plivelića koji je autor svih njihovih pjesama i Darusa Despota koji je napisao tekst za dvije njihove pjesme, Dekle su se ohrabrile i prijavile na natječaj za poznati Aurea Fest. Pjesma „Čekam te“ svidjela se žiriju a ubrzo i publici koja ju je imala prilike čuti 29. kolovoza 2020. godine u Požegi.


Zadovoljne nastupom ali i reakcijama slušatelja odlučile su čim prije snimiti spot; „Jako smo ponosne na sebe i cijeli naš tim. Unatoč brojnim preprekama i stanjem u državi uspjele smo održati ritam i ispuniti sve svoje ciljeve. Još jednom pohvale organizatorima Festivala, bila nam je čast zapjevati na toj predivnoj pozornici uz odličan tamburaški orkestar Batorek i prateće vokale. Veliko hvala i svim medijima koji su bili uz nas od samog početka i pomogli nam da naša ideja, pjesme i velika ljubav prema glazbi dopre do naših slušatelja. Pjesma `Čekam te` napokon je dobila svoj spot i nadamo se da ćete uživati u tonu i slici baš kao i mi kad smo ju prvi put čule.“

Sve spotove Dekli snimili su dečki iz Foto studia Fabo pa tako i ovaj. Idejom radijskog voditelja Drage Stanivukovića odlučile su pokazati još jedan dio Lijepe naše. Kadrovi za ovu ljubavnu priču snimljeni su u Parku prirode Lonjsko polje, točnije u mjestu Krapje i Ekoetno selu Strug. Svoj izgled opet su povjerile provjerenom timu, Marijana Skejo zaslužna je za make up, predivne bijele haljine ustupili su im iz butika Haljine Giovanni, a zanimljivo je da je vjenčiće na glavi izradila njihova članica Kristina.

Svoju prvu godišnjicu proslavile su privatno, no čini se kako će najavljeni album biti spreman i prije Božića pa Dekle spremaju i veliko iznenađenje za medije.

Kristina Šuka-Jajtić

(390)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr