Naslovna Novo Četvrti tim ponovo u Glini

Četvrti tim ponovo u Glini

182
0

Potrebe za volonterima na potresom razrušenoj Banovini ne prestaju. Hrvatski Crveni križ svaki tjedan šalje dopise svim društvima CK kako bi poslali nove volontere i pomogli domaćim društvima CK u prihvatu i raspodjeli humanitarne pomoći stradalnicima na terenu.

Prošli tjedan iz Gline se vratio četvrti interventni tim koji je na terenu proveo 5 dana. U njemu su bili voditeljica Andreja Jurčević i članovi Ana Vujić, Zlatko Horvat, Tihomir Horvatin, Luka Matić, Dražen Raminčić i Alen Brezovčan. Radili su na već standardnim poslovima slaganja paketa u skladištu, istovaru novih donacija pomoći i podjele po terenu, te vođenju administracije za donacije i korisnike. Zajedno s domaćim djelatnicima na čelu s ravnateljicom Albertom Cestarić u toj smjeni bili su i volonteri iz Crne Gore, Zlatara i Karlovca.

S ovim timom slatinski Crveni križ poslao je od potresa 29. prosinca prošle godine 2 tima u Petrinju i 2 u Glinu, s ukupno 24 volontera koji su odradili 123 radna dana.

Vladimiri Jelenčić
05.03.2021

(182)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr