Naslovna Novo Borova: Prometna nesreća sa poginulom osobom

Borova: Prometna nesreća sa poginulom osobom

502
0

Jučer, 28. prosinca 2021. god. u 18:40 sati u mjestu Borova, dogodila se prometna nesreća sa poginulom osobom.

Foto ilustracija: https://www.freeimages.com/

Prometna nesreća se dogodila, kada je 22 – godišnji vozač, upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka kolnikom ŽC-4022, Ulicom Lanište, smjerom istok-zapad, od centra mjesta Borova prema mjestu Rezovac, gdje je dolaskom ispred kbr. 39, neposredno nakon izlaska iz desnog putnog zavoja zbog neprilagođene brzine kretanja vozila, izgubio kontrolu nad osobnim automobilom i s kojim je prešao preko cijele širine kolnika i sišao na južnu putnu bankinu po kojoj je nastavio kretanje navedenim smjerom, prešao preko putnog mosta i sletio u putni jarak, kroz koji se kratko kretao, izletio na zelenu površinu, gdje je prednjim desnim dijelom osobnog automobila udario u betonski stup, kojeg je polomio. Uslijed siline udara došlo je do nadizanja stražnjeg dijela osobnog automobila te udara desnom bočnom stranom i dijelom krova u navedeni stup, od kojeg se odbio i zaustavio na površini.

U prometnoj nesreći poginuo je 25 – godišnji putnik (suvozač) u vozilu, dok su 22 – godišnji vozač i 18 – godišnji putnik zadobili teške tjelesne ozljede. Provedenim alkotestiranjem, 22 – godišnji vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0.51 promila.  Protiv vozača, slijedi kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

PU Virovitičko-podravska

(502)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr