Naslovna Novo BEZ DAHA: Ovako danas izgledaju bivše manekenke i misice

BEZ DAHA: Ovako danas izgledaju bivše manekenke i misice

408
0

Bivšim manekenkama godine idu u prilog!
Imaju figure koje će vam zalediti pogled, ostat ćete bez daha!

Da su sve žene lijepe – odavno znamo, ali kada su u pitanju hrvatske manekenke – čini se da su one otkrile tajnu dugovječnosti.

Naime, na glamuroznom Extravagant eventu pojavile su se i ljepotice koje su nekada žarile i palile domaćim pistama. Maja Sulić izgleda kao da je jučer ponijela titulu Miss Universe, a ništa manje svojim stasom ne oduševljava ni prelijepa Vedrana Linardić koja bi i danas mogla ponijeti titulu najseksi Hrvatice.

Extravagant party koji je slavio 17. godišnjicu emitiranja ove emisije na riječkoj televiziji Kanal RI privukao je i prelijepu Jelenu Urukalo, ali i Ivanu Paris.

Na glamurozan događaj došlo je četrdesetak ljudi, a na svaki se detalj pazilo pa tako i na to da je Frankopanski kaštel na Grobniku sjajno mjesto za ovakav događaj jer se uz dobru zabavu mogla držati i dovoljna distanca.

Osim bivših manekenki, na ovom su se događaju našla i brojna druga poznata lica poput: Sandija Cenova, Edvina Liverića, Antonele Malis, Nikoline Tomljanović, Elene Tomeček Zdjelar, Maura Staraja, Martine Majerle, Marine Karatović Mišura, Sanje Zambelli, Viviane Kalmar, Ester Gallo, Linde Lukežić, Milene Kapetanović, Hane Kalac i mnogih drugih.

Gosti su uživali uz piće dobrodošlice Perla Rose Vina Laguna, Aurinim rakijama, Karbun gin tonicu, te Zigante čipsu s tartufima, a svojom je kvalitetom poznate oduševio i dr. Vivians antiage serum.

Da ljubiteljice mode ne bi ostale zakinute za najnovije trendove pobrinuli su se Ghetaldus Rijeka i CCC. Brand Indestructible svaku je damu darovao trakom za kosu, a da bi uživala sva osjetila pobrinuo se Moel svojim mirisnim svijećama.

U realizaciji projekta pomogla je općina Čavle, sve prisutne zabavljao je Dj Tommy, a za prekrasnu dekoraciju pobrinule su se agencija Wedding 2 book u suradnji s namještajem Mima.

Svi su gosti na odlasku dobili Extravagant goodie box u kojem su sudjelovali – Vina Laguna, Moel, Lykke, CCC, Općina Čavle, TZ Čavle, Megapack, Intimina, Zigante tartufi, Catrice kozmetika i Marvis.

REDAKCIJA: Dorijan Elezović
FOTO: Extravagant

 

(408)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr