Naslovna Novo Audijev model Formule 1 i Rimčeva Nevera oduševili Zagreb

Audijev model Formule 1 i Rimčeva Nevera oduševili Zagreb

19
0

Osmo izdanje Auto Sport Adrije započelo je spektakularno zahvaljujući premijeri Audijevog modela Formule 1, kojim je službeno najavio ulazak u F1 natjecanje 2026. godine (F1 Showcar s Audi Launch Livery).

Pažnju ljubitelja automobila i adrenalina u Z Centar je privukla i Rimčeva Nevera te ostala limitirana izdanja luksuznih i super sportskih automobila. Uz simulatore vožnje te ostale neviđene atrakcije, mali i veliki posjetitelji uživali su u najboljim izdanjima iz auto svijeta.


Posebnost ovogodišnjeg događaja je sudjelovanje perspektivnih srednjoškolaca iz Elektrostrojarske obrtničke škole u Zagrebu, koji su dobili motivaciju za daljnji profesionalni razvoj i stekli neprocjenjivo znanje. Kristijan Semulić iz organizacijskog tima Auto Sport Adria naglasio je važnost inovacija u turističkom sektoru: „Od početaka poslovanja do danas, postali smo lideri u turističkim inovacijama.

Sada je bilo vrijeme da viziju podignemo na višu razinu, dolaskom Formule 1 i Nevere, kao i brojnim drugim limitiranim izdanjima automobila. Pridružite nam se i u Puli u subotu, gdje ćete imati priliku sudjelovati u zanimljivim aktivnostima te razgledati vrhunske automobile pored jedne od najljepših hrvatskih turističkih atrakcija, pulske Arene.“

Događaj u Puli održat će se uz samu obalu i pogled na more, na parkingu Riva pored Arene, 8. lipnja u 18 sati. Sudionici će imati priliku istražiti najljepše dijelove Hrvatske, uživati u raznolikim krajolicima, jedinstvenim prometnicama, te bogatu gastro i eno ponudu. Ove godine karavana okuplja više od 50 luksuznih i limitiranih automobila, u kojoj će sudjelovati poznati televizijski voditelj i ambasador događaja, Frano Ridjan. Za više informacija i sadržaja o događaju pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Antonija Roskam

 

(19)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr