Naslovna Grad Aktivnosti Udruge Vretenac povodom manifestacije „Hrvatska volontira“

Aktivnosti Udruge Vretenac povodom manifestacije „Hrvatska volontira“

39
0

Pod vodstvom voditelja volontera, dana 19.05.2022. i 20.05.2022. Udruga Vretenac, Slatina organizirala je aktivnosti povodom manifestacije „Hrvatska volontira“.

„Kreativna radionica sa Vretencima“ organizirana je 19. svibnja 2022. godine, na njoj su mame korisnika Udruge Vretenac, Slatina izrađivale Vretence po kojima je udruga preoznata u cijeloj Virovitičko-podravskoj županiji, ali i šire.

Radionica se je pretvorila u pravu malu tvornicu na kojoj su vrijedne ruke mama krojile, šile i ukrašavale Vretence, a sve se je odvijalo uz dobro druženje i guštanje u kavi.

Vretence izrađene na ovoj radionici, Udruga Vretenac, Slatina izložiti će već na slijedećem izložbenom štandu u svom gradu.

Dana 20.5.2022. održana je druga aktivnost povodom manifestacije „Hrvatska volontira“ pod nazivom „Vretenci na Farmici“. Članovi Udruge Vretenac, Slatina te volonteri Udruge, otišli su u Udrugu za napuštene životnije „Farmica“ u Našicama.

Članovi i volonteri Udruge donijeli su ovom skloništu i malu donaciju u vidu hrane za životinje, kako bi pomogli radu ove toliko divne i brižne Udruge koja skrbi o različitim vrstama napuštenih životinja.

Ondje su također, pomagali u hranjenju životinja, čišćenju, ali i druženju s njima, te su na taj način pomogli stanarima ovog skloništa.

Priključivanjem manifestaciji „Hrvatska volontira“ kroz održane aktivnosti, Udruga Vretenac, Slatina želi još jednom dati naglasak na ljepotu volontiranja i njegov pozitivan utjecaj na svakog pojedinca.

(39)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr