Naslovna Novo 250.000 kuna za sve dječje domove u Hrvatskoj

250.000 kuna za sve dječje domove u Hrvatskoj

36
0

Kaufland djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi u svim domovima diljem Hrvatske poklanja namirnice za božićni ručak i prikladne poklone – sve u vrijednosti od 250.000 kuna.

Nalazimo se pred novim izazovima koje je pred nas stavila epidemija i upravo zbog toga ovog Božića iznimno je važno misliti na ugrožene u zajednici – djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi koja će blagdan dočekati u jednom od dječjih domova diljem Hrvatske.

Trgovački lanac Kaufland iz tog je razloga pokrenuo donaciju u proizvodima u vrijednosti od ukupno 250.000 kuna za radostan Božić malih štićenika svih domova za djecu u Hrvatskoj. Cilj ove donacije je djeci uljepšati božićne blagdane tako da svako dijete ima osiguran božićni ručak i poklon koji će ga razveseliti.

„Uvijek nam je važno zadovoljstvo naših kupaca, ali koristimo i svaku priliku da pomognemo lokalnoj zajednici te posebnu pažnju posvećujemo najmlađima. Mnoga djeca nažalost nemaju priliku odrastati u toplom obiteljskom domu i njihove sudbine ovise o divnim odgojiteljima i skrbnicima, ali i o svima nama, zajednici. Nadamo se da će naš doprinos izmamiti osmjehe na dječja lica“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda.

Kaufland koristi svaku priliku da pomogne zajednici u kojoj posluje, a o tome svjedoče i projekti poput Kaufland škole voća i povrća u okviru kojeg Kaufland već četvrtu godinu zaredom partnerskim školama diljem Hrvatske donira svježe voće i povrće, ali i dugogodišnja suradnja s UNICEF-om Hrvatska čiju utrku Mliječna staza već tradicionalno podržava kao glavni sponzor.

Sabrina Đakovič

(36)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr