Naslovna Novo 20. Olimpijski festival dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije

20. Olimpijski festival dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije

47
0

U Virovitici je održan 20. Olimpijski festival dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije na kojemu je sudjelovalo 450 djece iz 9 dječjih vrtića.

Natjecatelji su pristigli iz DV Zeko Slatina, DV Suncokret, Slatina, DV Suhopolje, DV Cvrčak Virovitica, DV Bubamara Donje Bazje, DV Jelenko Voćin, DV Palčić Orahovica, DV Čarobna šuma Špišić Bukovica i DV Potočnica Pitomača.

Svečanom mimohodu svih sudionika prethodilo je otvorenje Festivala na kojemu su se natjecateljima i publici obratile Dora Međimurec, glavna tajnica Sportske zajednice VPŽ, Vlasta Honjek, zamjenica gradonačelnika Grada Virovitice, i Martina Bunić, županijska pročelnica za obrazovanje i demografiju. Natjecanja su se održala u 4 individualne i 2 ekipne discipline: trčanje na 50 m, štafetno trčanje 4×25 m, bacanje loptice, skok u dalj, mali nogomet te mali rukomet “Vrtko”.

Najboljima su dodijeljene pobjedničke medalje i pehari, a svi sudionici dobili su majice, kape, medalje i Diplome za sudjelovanje.

Ukupni pobjednici 20. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Virovitičko-podravske županije su djeca iz Dječjeg vrtića Cvrčak iz Virovitice, dok je drugi Dječji vrtić Zeko iz Slatine, a treći Dječji vrtić Palčić iz Orahovice.

Snježana Dupan-Lovrić

(47)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr