Naslovna Novo 1. izdanje Erasmus+ časopisa OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica

1. izdanje Erasmus+ časopisa OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica

50
0

OŠ Vladimira Nazora iz Nove Bukovice u sklopu svojeg prvoga Erasmus+ projekta „Tradicionalne igre, zdrav razvoj djetinjstva“ tiskala je i objavila prvo izdanje časopisa koji je nastao kao rezultat četveromjesečnog rada učenika i učitelja škole s projektnim partnerima iz Rumunjske, Turske, Portugala i Španjolske.

Ovaj časopis dostupan je u online izdanju koje možete pogledati ovdje.

Tiskani primjerak časopisa OŠ Vladimira Nazora poslala je kao promotivni materijal svim okolnim školama Virovitičko-podravskoj županiji kao i predstavnicima vlasti županu Virovitičko-podravske županije Igoru Androviću te načelniku Općine Nova Bukovica Tomislavu Bračunu kao i krovnoj agenciji za mobilnost i projekte u Hrvatskoj (AMPEU).

Podsjetimo, OŠ Vladimira Nazora iz Nove Bukovice, u kolovozu 2020., prošla je na natječaju za svoj prvi Erasmus+ projekt. Ovaj projekt ima namjenu učiteljima, stručnim suradnicima i učenicima ove škole omogućiti putovanja i edukaciju u partnerskim zemljama – Turskoj, Rumunjskoj, Španjolskoj i Portugalu. Projektna vrijednost ovog projekta iznosi 25.000 eura, što je za ovu malenu školu izuzetno veliki prihod. Cjelokupno zastupništvo nad projektom predstavlja ravnateljica Lareta Žubrinić, a koordinatorica projekta naša je pedagoginja Ruža Živković.

Časopis možete preuzeti ovdje…

 

Ruža Živković, pedagoginja

 

(50)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr