Naslovna Grad Završne svečanosti predškolaca u DV Suncokret i PO Mikleuš

Završne svečanosti predškolaca u DV Suncokret i PO Mikleuš

42
0

Kako se školska godina bliži kraju, tako se predškolcima u vrtiću bliži oproštaj od njihovih prijatelja, odgojitelja i ustanove u kojoj su proveli brojne vesele dane. Kao i svake godine do sada, krajem mjeseca svibnja upriličene su Završne svečanosti predškolaca u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i u Područnom odjelu u Mikleušu.

„Uvijek je vrlo emotivno na našim Završnim svečanostima, jer se opraštamo od djece s kojom smo se jako zbližili tijekom nekoliko godina njihovog boravka u vrtiću. No ujedno smo i jako sretni i ponosni jer iz vrtića ispraćamo zrelu i odgovornu djecu, spremnu za suočavanje sa svim izazovima koji ih za nekoliko mjeseci očekuju u školskim klupama. Svim našim dragim predškolcima želimo puno sreće, a roditeljima želimo da uspješno sa svojom djecom prođu veliku životnu avanturu koja se zove škola. Zahvaljujem Gradu Slatini i gradonačelniku Denisu Ostrošiću, Općini Mikleuš i načelniku Robertu Grabaru te Općini Nova Bukovica i načelniku Tomislavu Bračunu na podršci u našem radu tijekom cijele pedagoške godine. Hvala i dogradonačelniku Grada Slatine Iliji Nikoliću koji nas je plješćući bodrio na našoj Završnoj svečanosti u Slatini, te ravnatelju OŠ Mikleuš Draganu Kraljiku na ustupanju predvorja škole za sve naše nastupe u Mikleušu“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(42)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr