Naslovna Novo Zaustavimo stereotipe

Zaustavimo stereotipe

26
0

Dragi naši prijatelji, Svijet se sprema obilježiti jedan poseban dan – Svjetski dan osoba s Down sindromom, a mi, Udruga VRETENAC Slatina, ne možemo biti više uzbuđeni! Ovogodišnja tema glasi “ZAUSTAVIMO STEREOTIPE“, i mi smo odlučni u tome da to i učinimo!

Stoga, u suradnji s omiljenim CAFFE AND LOUNGE BAROM NINO, planiramo rušiti predrasude na najzabavniji mogući način. Što kažete na to da se pridružite u našoj misiji?

Upravo za tu priliku, naš dragi Josip Miter, član naše udruge, preuzima šank u Caffe baru Nino! Da, dobro ste pročitali! Josip će biti vaš osobni konobar tog dana, u svojim rasparenim čarapama, i poslužit će vam najukusniju kavu s najljepšim osmijehom koji ste ikada vidjeli!

Pozivamo vas sve da u četvrtak, 21. ožujka 2024. godine, obujete svoje najšarenije rasparene čarape i pridružite se u CAFFE BAR NINO, na adresi Vladimira Nazora 21 u Slatini, gdje ćete imati priliku upoznati našeg divnog i nevjerojatno sposobnog Josipa.

Vidimo se u CAFFE BARU NINO i ne propustite ovu priliku da budete dio nečeg posebnog!

[Udruga VRETENAC Slatina]

(26)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr