Naslovna Grad VBR-ovci izvezli biciklistički maraton za Vukovar

VBR-ovci izvezli biciklistički maraton za Vukovar

45
0

U povodu Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, Zajednica udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” organizirali su pod pokroviteljstvom Grada Slatine tradicionalni biciklistički maraton Slatina – Vukovar.

Biciklistički maraton izvezli su članovi biciklističke ekipe “VBR” u sastavu: Mato Bubaš, Pavo Tutenov, Darko Dolovski i Matija Kolar iz Slatine, te Virovitičani Tomislav Kolec i Dražen Buketa.

Logistička pratnja su bili: Virovitičan Mario Kovač, član ekipe VBR, te Damir Parc član Slatinske HVIDR-e.

Prije samog starta u Slatini ispred Spomen obilježja poginulim Hrvatskim braniteljima u parku 136. slatinske brigade, paljenjem svijeća odana je počast svim poginulim Hrvatskim braniteljima.

Na put prema Vukovaru sudionike ovog biciklističkog maratona ispratio je predsjednik HVIDR-a Slatina, predsjednik koordinacije braniteljskih udruga grada Slatine i dogradonačelnik Slatine Ilija Nikolić.

Ciljno odredište biciklističkog maratona bilo je kao i svake godine Memorijalno groblje gdje su sudionici ovog biciklističkog maratona paljenjem svijeće odali počast svim poginulim hrvatskim braniteljima u obrani Vukovara kao i svim civilnim žrtvama u srbočetničkoj agresiji na Vukovar.

Organizatori ovog događaja zahvaljuju na pomoći u organizaciji pokrovitelju Gradu Slatini kao i Sportskoj zajednici grada Virovitice.

Pavo Tutenov
Foto: Mario Kovač

(45)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: