Naslovna Grad Uskrsni ZOO za slatinske mališane

Uskrsni ZOO za slatinske mališane

182
0

Već tradicionalno, više od 15 godina Crveni križ Slatina organizira svake godine na Veliku srijedu mogućnost da djeca vide i pomiluju male životinjice: kuniće, janjce i kozliće. Pozivaju se sva slatinska djeca, a posebno ona iz oba slatinska vrtića i predškolci iz obje slatinske osnovne škole. Naš mali ZOO posjetili su danas i mali Ukrajinci iz Višnjice.

Razdragana djeca su uživala, a neka se i bojala malih ljubimaca, jer mnoga od njih su ih po prvi put vidjela. Nažalost, iako živimo u ruralnom području, uskoro će djeca domaće životinje ići gledati u zoološke vrtove. Sva djeca dobila su na poklon čokoladno uskrsno jaje i svima smo čestitali SRETAN USKRS. Također smo ove godine upriličili i vatru u krušnoj peći pa su se djeca mogla i malo ugrijati i doživjeti plamen na otvorenom.

Zahvaljujemo obitelji Draksler iz Slatine na posuđenim kunićima i obitelji Škrobić iz Mačkovca na ostalim životinjicama među kojima je bio i jedan patak. Naš dragi Ante Bosanac bio je i animator koji je kod djece razbijao strah.

SRETAN USKRS svim ljudima dobre volje i molimo za mir u Ukrajini.

Vladimir Jelenčić

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

(182)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr