Naslovna Grad U pucnjavi smrtno stradao muškarac

U pucnjavi smrtno stradao muškarac

1.01K
0

Danas, 27. ožujka 2020. godine, oko 16:00 sati dežurni djelatnik u policijskoj postaji Slatina dobio je dojavu da u naselju Golenić muškarac puca iz vatrenog oružja, te da jedna osoba leži na cesti. Nakon dojave, na mjesto događaja žurno su upućena dva policijska službenika u civilnom službenom vozilu opremljena zaštitnim prslucima i automatskim oružjem te policijski službenik u obilježenom policijskom vozilu.

Dolaskom u naselje Golenić policijski službenici u civilnom policijskom vozilu uočili su na cesti mušku osobu kako nepomično leži nakon čega su vozilom prišli bliže kako bi utvrdili je li osoba živa i da mu pruže prvu pomoć. Dolaskom do spomenute osobe na njih je s bočne strane nepoznata osoba ispalila hitac kojom prilikom je pogodila službeno vozilo, nakon čega su policijski službenici izašli van te se sklonuli s druge strane vozila.

Istog trenutka policijski službenici su pozvali osobu da se preda i odloži oružje pri čemu je jedan od policijskih službenika uspio neprimijećen prići osobi koja je pucana na vozilo te mu je uspio izbiti vatreno oružje iz ruke, dok je drugi brzom intervencijom srušio muškarca na tlo te mu stavio sredstva za vezivanje.

Uhićeni muškarac je star 52 godine, dok je druga uočena muška osoba koja je ležala na tlu u beživotnom stanju starosti 64 godine.

O događaju obaviješten Županijski državni odvjetnik koji će provoditi očevid na mjestu događaja.

PU Virovitičko-podravska
Foto: ilustracija

(1011)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr