Naslovna Grad U DV Suncokret završene radionice u sklopu projekta “Doživjeti stotu”

U DV Suncokret završene radionice u sklopu projekta “Doživjeti stotu”

33
0

Polaznici Dječjeg vrtića Suncokret sudjelovali su u radionicama u sklopu projekta „Doživjeti stotu“, s ciljem ukazivanja na važnost tjelesnih aktivnosti u prevenciji bolesti.

„Tijekom siječnja i veljače u našem vrtiću u Slatini provedeno je sedam radionica tjelovježbe u koje smo uključili svu djecu, od najmlađih dvogodišnjaka pa sve do najstarijih predškolaca. Radionice je vodila prof. Svjetlana Dupan, predsjednica Udruge za promicanje zdravog života i duhovni razvoj AUM Slatina. Zahvaljujemo se Gradu Slatini, Dijabetičkoj udruzi Slatina, Hrvatskom Crvenom križu i Gradskom društvu Crvenog križa, Gradskoj razvojnoj agenciji Slatine i prof. Svjetlani Dupan na realiziranim radionicama. Ne samo da su djeca stekla dobre i zdrave navike tjelesnog vježbanja, nego su pri tome i uživala, veselila se i zabavljala“ – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret, Snježana Dupan-Lovrić.

Više fotografija pogledajte ovdje…

(33)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr