Naslovna Novo TKD Slatina: Fenomenalna Marta Šebalj

TKD Slatina: Fenomenalna Marta Šebalj

216
0

Na VI Cadets and Juniors Bosnia Open u Taekwondou, sudjelovalo je 11 klubova i 352 ntjecatelja u formama i borbama, iz BiH i Hrvatske. TKD Slatina je sudjelovao sa 11 boraca u 14 različitih kategorija.

Marta Šebalj je osvojila dva zlata u ml. kadetkinjama -45 i +45 kg i proglašena za najbolju ml. kadetkinju turnira, sa 5 borbi i 5 pobjeda. Marta je ekipno uzela srebro pobjedivši prvu borbu, a nakon izjednačenog rezultata, Slatina je imala jednu borkinju manje, pa se borila sa 4 godine starijom protivnicom koja ima crni pojas, a Marta ima žuti pojas i tijesno izgubila.

Zlato je uzeo i izvrsni Kristijan Pero Krezner u kadetima do 50 kg.

Zlato je uzela i Izidora Djukić ml. kadetkinje do 30 kg pobjedivši jednu borbu

Odlična je bila i Nika Spehar sa tri pobjede 2 do 45 kg i ekipno jednom te osvojila dva srebra.

Srebro zlatnog sjaja je uzela Tatjana Djukić, pobjedivši jednu borbu. te u drugoj borbi u finalu dominirala nad protivnicom, ali to sucima nije bilo dovoljno da pobjedi domaću borkinju.

Srebro je osvojio Stjepan Oskomić u kategoriji juniori do 50 kg, jedna pobjeda, izgubio u finalu.

Teuta Bišćan je bila odlična u finalu gdje je izgubila 2:1 odlukom sudaca od protivnice koja ima crni pojas, a Teuta žuti.

Jan Hamaček je osvojio treće mjesto izgubivši borbu za finale do 45 kg. Treće mjesto je osvojila Štefani Oskomić izgubivši borbu za finale, te srebro ekipno.

Srebro je ekipno osvojila i Teodora Djukić.

TKD Slatina se zahvaljuje na gostoprimstvu Etno restoranu Stari Fijaker iz Kozarske Dubice, te Gradu Slatina na pomoći pri odlasku na natjecanje.

TKD Slatina

(216)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: