Naslovna Novo Sportski praznici

Sportski praznici

56
0

Sportski praznici, besplatan su ljetni sportski program koji se u 2023. godini provodi na 84 lokacije u Republici Hrvatskoj. Projekt se provodi uz punu podršku Ministarstva turizma i sporta u suradnji sa županijskim školskim sportskim savezima i školskim sportskim savezom grada Zagreba.

Prijave su otvorene 19. svibnja 2023. godine, a prijaviti se možete OVDJE. Kada otvorite portal HŠSS-a, ponudit će Vam se da upišete OIB djeteta i broj iskaznice HŠSS-a, te da odaberete županiju i termin u kojem želite sudjelovati. Svako dijete koje sudjeluje u programu Sportski praznici mora imati iskaznicu HŠSS-a, ako ju trebate izraditi, to možete učiniti OVDJE. Ako trebate pomoć s izradom iskaznice, pročitajte upute OVDJE.

Portal će se za svaki tjedan zaključati u petak prije tog tjedna, kako bi voditelji mogli pregledati popis prijavljenih i liste čekanja. Ukoliko želite, dijete možete prijaviti na više tjedana, no s obzirom da se očekuju liste čekanja, nakon prvog potvrđenog tjedna, dijete će za svaki sljedeći automatski ići na listu čekanja te će nakon zatvaranja prijava dobiti obavijest o tome može li sudjelovati (ukoliko nije dosegnut maksimalan broj učenika).

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na sportski.praznici@skolski-sport.hr

Izvor: https://skolski-sport.hr/sportski-praznici

(56)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr