Naslovna Novo Silva nam je bila prva

Silva nam je bila prva

766
0

Većina žena misli da je nama, mužjacima, lako. Nije, vjerujte mi. Nije nam lako odrastati, posebno ne u ovom čudnom dijelu svijeta. Okružen si mirisima, zvukovima, nogometom na vrućoj prašini, tučnjavama iza škole, nepravdom najrazličitijih vrsta. I jačima. Jačima od sebe koji te mogu ugnjetavati. Međutim, kad si klinac u mojoj Dubravi, onda su jače od tebe – vršnjakinje. Zriju i miriše kao tulipani, a ti ne znaš kako im se približiti, nemaš taktiku, bojiš se i treseš ako ti se samo obrate. Tako i ja, kao klinac, neko vrijeme nisam razmišljao ni o čemu drugom, nego o prekrasnoj, crnoj i prostoj susjedi Silvi. Bla je naših godina, ali puno zrelija od nas. Fizički i psihički, jaka i nedodirljiva. Moja tri najbolja prijatelja, Siniša 1, Siniša 2 i Kornelije dugo nismo mogli prestati misliti na nju. Kako bismo i mogli, kad nam je svima bila – prva? A bilo je to baš u vrijeme kad su Fleetwood Mac objavili „Rhiannon“. E Silva je bila naša Rhiannon.

Sjećam se, vjerujte, kao danas, bio je lipanj u našoj Dubravi, trava iza škole “8. maj” bila nam je do trbuha, pa i malo preko. Danima smo nagovarali crnu Silvu da uljubičastom lješnjakovom grmu igramo fanta. Tog je dana, a očito uživajući u nadmoći, pristala.

Drhtao sam od uzbuđenja dok smo se probijali prema grmu. Počeli smo igru zadavajući si klasične i više manje lake zadatke, a onda je Kornelije, prema davno postignutom dogovoru predložio: “Ajmo mi to malo promijeniti. Ajde da, npr. onaj koga izvučemo gurne Silvi ruku u gaćice. Pogledala nas je, vjerojatno i prije sluteći da ju ne vodimo u grm tek tako. Nasmijala se i rekla najtoplije i najslađe riječi koje su četiri osmogodišnjaka mogla sanjati: “Može, ali nikome ni riječi.”

Ispalo je na mene. Ruka mi se od treme potpuno ohladila, ali tih si dana u Dubravi morao glumiti frajera. Hladnokrvnog egzekutora. Međutim, bilo je to prvi puta da ću dotaknuti „ono“. Prvi puta u životu s osam godina. Silva mi je htjela pomoći, pa je raskopčala hlače. Umro sam od straha, ugledavši roza gaćice. Počeo sam drhtavom rukom ulaziti u to roza mirišljavo i toplo carstvo, a Silva me pred prijateljima osramotila: “Čovječe, ruke su ti hladne kao led!”.

Dečki su se povaljali od smijeha. Ali, ipak ja sam bio taj koji gura ruku u gaće. I nastavio sam. Sjećam se da mi se zavrtilo u glavi kad je, nekoliko godina starija crna Silva raširila noge i pustila me u raj. Bilo je toplo, već prilično dlakavo i mokro. Moje je malo srce kucalo na rubu izdržljivosti, bio sam izvan sebe. “Gotovo!”, zapovjedila je naša heroina i izvukla mi ruku. Dečki su navalili na mene i tražili da im jednom po jednom stavim prste pod nos.

Kornelije se sada već ohrabrio i predložio: “Ajde, neka onaj na koga ispadne ima seks sa Silvom!”. Bio sam siguran da će odbiti i pobjeći kući. Nije. “Može, ali nikome niti riječi”, ponovila je i dovela mi puls na 160 otkucaja u minuti. I ispalo je na mene. Sad su dečki već bili otvoreno ljubomorni. Ali su morali popustiti. Pravila su u Dubravi bila čvrsta. I morala su se poštivati.

Silva je legla u travu, skinula hlače i gaćice i čekala. Mene. I moju malu smežuranu sramotu. Skinuo sam gaće tako da ga nije mogla vidjeti i legao na nju kao neka neobrađena daska. Uzela je to moje malo sramote u ruku, nasmijala se izdajnički i prislonila tamo gdje bi u pravom seksu ta spužvasta stvar morala doći. Dečki su urlali od uzbuđenja: «Seks, ajde, seks!» A da nitko od nas nije pojma imao što bi ta aktivnost točno trebala podrazumijevati .

Bio sam potpuno izbezumljen i počeo sam gurati kukovima onako kako sam mislio da to treba. Bilo je presmiješno. Ali bio je to moj prvi, ali kasnije je ispostavilo ne i zadnji neuspješan pokušaj seksa. Mami je poslije bilo čudno zašto sam dva dana na sve načine izbjegavao tuširanje. A, nije znala da želim što je duže moguće mirisati na našu Silvu, na moju prvu veliku ljubav. Na našu Rhiannon. (freevoice.hr)

(766)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr

 

Tagovi: