Naslovna Grad Sedamnaest godina slatinskog Foto video kluba

Sedamnaest godina slatinskog Foto video kluba

20
0

Foto video klub Slatina održao je svoju redovnu godišnju skupštinu. Izvješće o radu u protekloj godini podnijela je predsjednica udruge Nikolina Tomić te se tom prigodom ujedno osvrnula i na sveukupni rad Foto video kluba Slatina koji se u proteklih 17 godina.

Kao jedna mala udruga, zaista se možemo pohvaliti zavidnim rezultatima svoga rada i uspjeha. Kako je istaknula, ništa od toga ne bi bilo ostvarivo bez članova koji su većinom svi u klubu od davne 2007. godine naravno isto tako bez podrške Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine kojima se zahvalila na potpori. Ovu godinu započeli smo radno i drago nam je da nam se pridružuju i novi članovi, zaljubljenici u fotografiju. Ovogodišnji projekt na kojem radimo je odmak od digitalije i vraćamo se na početak rekla bi prapovijest fotografije na Cameru obscuru. Izložba će biti predstavljena krajem godine. – rekla je Nikolina Tomić.

FVK Slatina

(20)

Internet je naše igralište

Ukoliko trebate: webshop, web hosting, cloud, VPS, izradu, dizajn i održavanje web stranica – obratite nam se sa povjerenjem –  midnel.hr